المقادير
كيلو لحم بقرى مقطع إلي مكعبات
ثمرتان بصل مقطعة إلى حلقات
500 جرام طماطم مقطعة إلى قطع صغيرة
كيلو لحم بقرى مقطع إلي مكعبات
ثمرتان بصل مقطعة إلى حلقات
500 جرام طماطم مقطعة إلى قطع صغيرة
1/2 كوب خل أبيض
1/2 كوب ماء بصل صلصة طماطم
ملح وفلفل بهارات لحمة
1/2 كوب ماء بصل صلصة طماطم
ملح وفلفل بهارات لحمة
الطريقة
اولا نقوم بوضع الكمعبات فى التتبيلة وهى الخل والملح و الفلفل وبهارات و صلصة الطماطم وماء البصل .
ونتركها لمدة ساعتين فى الثلاجة.
ناتى بالاسياخ ونضع شريحة بصل ثم مكعب لحم.
ثم فلفل رومى وحلقات طماطم ثم تشوى او توضع فى الفرن وتقدم.
اولا نقوم بوضع الكمعبات فى التتبيلة وهى الخل والملح و الفلفل وبهارات و صلصة الطماطم وماء البصل .
ونتركها لمدة ساعتين فى الثلاجة.
ناتى بالاسياخ ونضع شريحة بصل ثم مكعب لحم.
ثم فلفل رومى وحلقات طماطم ثم تشوى او توضع فى الفرن وتقدم.